FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 09/02 2008 21:06:34

administrator
Administrator

Tillegg Forumregler - LES!

#1 Tenker du å kjøpe Renault ?
#2 Har du i tillegg ikke Renault eller Renault-erfaring fra før ?
#3 Er du atpåtil litt skeptisk og/eller har hørt negative erfaringer ?


Styr unna - kjøp deg et såkalt kvalitets-merke !

Om du kjøper Renault så vil du finne ut at den trenger ettersyn, service og reparasjoner - ikke nødvendigvis mer enn andre merker (uansett nasjonalitet), men fordi det er en fransk bil + at det er en Renault så vil dette sannsynligvis ende i en forbannelse større enn hva du og vi andre behøver. I tillegg er Renault på bunn hva gjelder tilfredshet med verksted og forhandlernettverk slik at du er dømt til å mislykkes da du sannsynligvis har en forutinntatt negativ holdning hvor en fjær blir til fem høns før du rekker å si "kake".

#4 Har du din første Renault og i tillegg -er /begynner å bli- i konstant forbannelse over at den trenger service og reparasjoner?

Om du har gått i denne fellen er det like bra at du prøver å selge "dritten" med en gang og går over til et annet merke. Hverken du selv, dine nærmeste, Renault eller vi andre er tjent med at du fortsetter å plage deg selv og omverdenen med dine "Renault-problemer" sannsynligvis basert på pkt 1, 2 og 3.

#5 Ligger du i noen av kategoriene ovenfor ?

Du er velkommen til å bruke forumet vårt for hjelp til stort og smått, men vi aksepterer ikke en generell svartmaling av bilmerke Renault. Dette er ingen tjent med, det bidrar kun til å forsure et ellers trivelig miljø. Poster som går på generell negativitet mtp bilmerke Renault vil bli stengt evt. fjernet og forfatterprofilen risikerer å bli utestengt. Vi gidder ikke å høre på "syt og bærsel", her skal vi i hovedsak hjelpe hverandre på et tilnærmet teknisk nivå på spesifikke problemer.

#6 Er du en fornøyd Renault eier ?

Ja da er du i godt selskap med mange andre som nyter tilværelsen med fransk stil, komfort og innovasjon og som i tillegg er et av verdens aller sikreste bilmerker -og som har flest modeller med 5 stjerner av samtlige bilprodusenter testet hos EuroNcap.
Du har også forstått at "alt som går rundt det går sundt" og service og reparasjon er en del av bilhverdagen -ikke bare hos Renault.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Jeg har dessverre sluttet medstartsperrejobber og kan ikke hjelpe hverken via telefon eller melding **
**Grunnet travle tider på andre fronter er jeg lite tilgjengelig her inne, beklager dette**
2000 Grand Espace V6 3.0 24v Initiale - 1980 Alpine A-310 V6 2.5 Turbo - 1981 Renault 30 TX V6 Inj

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 0 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB