FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 12/10 2017 13:28:55

master67
Registrert Bruker

grand Scenic 1.5 dci EDC 2011-modell "gnisselyd" ved oppstart.

Hei. Har i den siste tiden fått en slags "gnisse/skrape/mettallyd" når jeg skal starte opp bilen. Akkurat som om den sliter med å få komme igang. Fikk skiftet registerreim m/vannpumpe i april, men det ble gjort på et annet verksted enn Renault. Klagde da med en gang på en lyd som kom ved litt over 1000 omdreininger og ved ca 1500 omdreininger. Klagde men fikk høre at det kunne bli sånn. Tok med bilen til den lokale Renaultforhandleren og de hørte også en lyd. Det ble sagt at de skulle opp med med motoren igjen for å fikse dette. Fikk igjen bilen og lyden var der fortsatt . Men fikk igjen beskjed fra Renaultforhandler at dette var noe som var "normalt"  på disse 1.5 Dci motorene.
Var innom Renault i Bodø. En mekaniker der hørte på lyden og sa at sånn skal det ikke være. Han mente reima var strammet for hardt.
Nå har jeg en mistanke om at den lyden jeg har fått ifbm oppstart kan ha noe med registerreimskifte.
Noen som kan ha formening om dette? Føler at jeg har mistet litt tillit til den lokale Renaultforhandleren og har ikke lyst å gå dit med problemet mitt.

Sist endret av master67 (14/10 2017 11:24:09)

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 5 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB