FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 03/02 2017 17:42:05

jorgen91
Registrert Bruker

Clio 1,5dCi 2013 Lav lyd ringing med Bluetooth

Hei,

Kjøpte en brukt tyskimportert Renault Clio 2013 modell med Bass reflex sound system for snart ett år siden. Sliter med lav lyd når man snakker i telefon over høyttaler anlegget med Bluetooth. Skrur på maks volum, men selv da er det litt vanskelig å høre hva motparten sier. Går fint når bilen står stille og det ikke er mye bakgrunnsstøy. Samtidig kommer det av og til et skikkelig høyt smell i høyttalerene i det man legger på. Dette skjer kun av og til, og så klart ikke når vi har den inne hos en Renault forhandler..smellet er høyt nok til at jeg vil tro høyttalerene vil bli ødelagt på sikt. En ting til; av og til kommer det også ett lite hakk i musikken man hører på over Bluetooth. Som om musikken stopper opp i noen millisekunder før den starter igjen.

Har siste software versjon lastet inn. Noen som kan ha en idé hva dette kommer av? Det samme har skjedd både med HTC og Samsung telefon. Og ja, volumet er på maks på på telefonen og på anlegget tongue

På forhånd, takk!  tumb

Sist endret av jorgen91 (03/02 2017 17:54:40)

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 0 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB