FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 15/11 2012 21:35:36

fant
Registrert Bruker

Kjøpe ny eller 1 år gammel Grand Scenic?

Vi har en Citroen C5 stasjonsvogn som begynner å dra på årene, og har lyst på å bytte til en ny(ere) flerbruksbil. Etter å ha prøvekjørt mange merker, syntes vi at Renault Megane Grand Scenic var et fint alternativ, med god oversikt, praktiske løsninger og mye for pengene. Prisen på en ny bil med Style Dynamique og automatgir er ca 370.000. Så fant vi også en tilsvarende bil brukt til salgs for 276.880, det er en 2011-modell som har gått 11.000 km.  Det er veldig fristende å kjøpe 2011-modellen og spare nesten 100.000 kr, men da mister vi følgende:
Svingbare Xenon-lys
Visio-systemet som gir bl.a. automatisk fjernlys/nærlys
Motor med noe lavere forbruk og 20 nm høyere moment
Hill assist
Keyless system
Radio med MP3, bluetooth og usb-inngang

Bruktbilen har i tillegg til standardutstyret, ryggekamera og avtagbart hengerfeste. Det er også påmontert ekstralys (1000-metere). Jeg synes jo det var voldsomt til verditap på et år, er dette vanlig? På den andre siden skal vi nok beholde bilen i 4-5 år, så da vil vel verditapet sammenlignet med andre biler jevne seg ut noe. Er dette et godt kjøp? Noe vi bør passe spesielt på ved bruktkjøp? Det er igjen 4 års garanti på bilen.

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 2 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB