FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 18/01 2012 15:37:40

administrator
Administrator

Forum og planer fremover

Webhotell leverandøren har varslet oppgradering av php versjonen på alle sine servere ila mars. Dette betyr at forumet må finkjemmes for kompabilitet da det bruker noen php funksjoner som ikke lenger støttes under den nye php versjonen. Dette er forsåvidt uproblematisk for meg å rette opp i, men det krever tid! Og jeg er absolutt fullbooket med familie og andre prosjekter, i tillegg til at jeg ikke legger skjul på en stadig dalende interesse for å backe Renault på noe som helst vis i dette si-rumpa landet med en etter min mening håpløs merkesatsning som neppe kaster noe særlig av seg de første fem årene iallefall.
Forum eller ikke, Renault import eller ikke -jeg kommer fortsatt til å kjøre Renault selvfølgelig, selv om jeg ikke har noe tid å bruke på nett-aktivitetene lenger.

I tillegg forekommer endel forumkverrulering og negativt ladede innlegg fra tid til annen - kanskje oftere enn før (inkl meg selv ja, hauser opp jeg også  smile ). Dette er heller ikke noe trivsel etter min mening.

Når det gjelder forumets kompabilitet:
Det er minst like mye jobb å bytte forum program eller bytte til en annen host -kontra å utbedre eksisterende forum, så det er helt utelukket.

Summa summarum:
Det ser ut til at det går mot en renaultbiler-stopp innen utgangen av februar. I første omgang ser jeg for meg at forumet fortsatt er oppe og gå som et slags oppslagsverk (under forutsetting av at det fungerer rent teknisk), men da uten mulighet for posting av nye innlegg eller registrering av nye brukerprofiler. Når alle har fått tid på seg til å eventuelt plukke ut den informasjonen de selv ønsker (mars april ?..) så fjernes det fullstendig.

Livet går utvilsomt videre, så det er jo på ingen måte noen krise.

Dette til orientering.

Mvh
Administrator-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Jeg har dessverre sluttet medstartsperrejobber og kan ikke hjelpe hverken via telefon eller melding **
**Grunnet travle tider på andre fronter er jeg lite tilgjengelig her inne, beklager dette**
2000 Grand Espace V6 3.0 24v Initiale - 1980 Alpine A-310 V6 2.5 Turbo - 1981 Renault 30 TX V6 Inj

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 29 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB