FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 01/02 2011 22:52:57

administrator
Administrator

Innhold i poster - Referering av privat kommunikasjon - Retningslinjer

Jeg ser meg nødt til å be om at det IKKE gjengis innhold fra epost meldinger og/eller andre typer privat kommunikasjon uten at begge parter er fullt ut inneforstått med dette. Det er lett å tråkke feil, og dette forumet skal aldri bidra til å ødelegge for enkeltpersoner ved å legge ut informasjon som ikke er ment for offentligheten.

Bakgrunn for korrespondanse, kommunikasjonstype (seriøsitet, spøk mv) etc mellom 2 eller flere personer kan lett misforstås om ikke den komplette historikk vedlegges og forstås fullt ut av alle lesere -i tillegg vil man til en viss grad måtte kjenne personer og respektive personligheter delaktig i en slik kommunikasjon for å forstå dialogen og dens vinkling, hvilket er helt umulig i det offentlige rom.

Her vil det for ettertiden være 0-tolleranse, dette forumet skal ikke bidra til at enkeltindivider risikerer korreks eller andre typer reaksjoner på bakgrunn av informasjon fremlagt på dette forum.

Slikt materiale og evt reaksjon skal føres utenfor dette forum.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Jeg har dessverre sluttet medstartsperrejobber og kan ikke hjelpe hverken via telefon eller melding **
**Grunnet travle tider på andre fronter er jeg lite tilgjengelig her inne, beklager dette**
2000 Grand Espace V6 3.0 24v Initiale - 1980 Alpine A-310 V6 2.5 Turbo - 1981 Renault 30 TX V6 Inj

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 0 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB