FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 11/11 2009 00:03:54

jan-Ivar
PROFF

Renault Scenic 3

Har i kveld hatt gleden av å få låne scenic demo bilen vi har på jobben. ar pr dags dato ca 5 mil enkel reise til jobben så det blir god mulighet for å prøve kjøre.
bilen har en 1,9 Dci motor på 130HK og 6 trinnkasse. en virkerlig god kombinasjoen som vierkelig var morrsom å kjøre på svingete vei. bilen ligegr utrolig godt på vein. pog har en fantastisk styre respons.  komforten r på topp med gode justerings mulgihete rpå ratt og sete.
bilen r utstyrt med Tom Tom navigasjon i fra fabrikk. Renau samrbeider nå med TomTom på Navigasjon noe som nok vil
goi et mye bedre produkt en det tidligere systemet iokke minst med tanke på oppdateringer som nå kan tas via nette. man slipr som tidligere å kjøpe
oppdaterings DVD njår det er nye kart på gang.

bilen er romlig og har god plass. eiere av Scenic 2 vil nok kjenen igjen mange av løsningenmen alikevell se en del nye ting.

går du i planer om å bytte bil og vil ha en flerbruks bil så er Scenic 3 et must å se på fø ran gjør det endelige valget-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A modest beginning starts With the singel blow of a horn.
Living as a rebel dying as a rebel

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 3 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB