FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 23/11 2008 18:42:39

administrator
Administrator

Forum - til skrekk og advarsel ?

Du har nå beveget deg inn i et forum, i dette tilfellet er forum for bilmerket Renault.
Dette forumet er som tekniske forum flest når det gjelder bil, det handler om feil og problemløsing - det ligger oppe i dagen at svært få gidder å skrive sine solskinnshistorier men tyr til tastaturet først når det er krise og hjelp behøves.

La det derfor ikke skremme deg hva gjelder Renault og feil

- Du leser nå et forum hvor feil og problemer skal diskuteres og løses og det er hovedsakelig derfor dette forumet eksisterer. Renault er som alle andre bilmerker, ting går i stykker og må repareres. Et frynsete rykte har imidlertid gått foran og skal ha det til at det bortimot er det verste du kan rote deg borti - et rykte de fleste av oss her inne så absolutt ikke kjenner oss igjen i. Renault er jevnt over gode biler, enkle å skru på dersom man har kunnskap og eventuelle nødvendige verktøy. Det er også en av verdens sikreste bilmerker hva gjelder kollisjonssikkerhet og ingen andre bilprodusenter kan skilte med like mange modeller med 5 stjerner hos EuroNCAP.

Kan et av verdens største bilmerker -Renault -være et av europas mest solgte bilmerker i så mange år (Renault var mest solgt i 9 år på rad) dersom det frynsete ryktet er fullstendig korrekt ? ....neppe!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Jeg har dessverre sluttet medstartsperrejobber og kan ikke hjelpe hverken via telefon eller melding **
**Grunnet travle tider på andre fronter er jeg lite tilgjengelig her inne, beklager dette**
2000 Grand Espace V6 3.0 24v Initiale - 1980 Alpine A-310 V6 2.5 Turbo - 1981 Renault 30 TX V6 Inj

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 1 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB