FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 09/07 2008 22:53:16

administrator
Administrator

Står Renault i realiteten for vekst eller for fall her hjemme ??

Ja, det ser iallefall ikke lovende ut her oppe (midt norge). Først droppet Nardo Bil i Trondheim Renault fra årsskiftet, deretter gjorde Otto Moe i Namsos det samme (kanskje den med best renomme og service i Trøndelag). Begge opplyser iflg media at ny importør og ulemper med dette er årsaken. Nå er det Kverneland Bil igjen i hele trøndelag fordelt på Trondheim og Steinkjer, altså forhenværende Wist. De fleste Renault eiere her oppe har vel en mening om dem og dems varierende service.
For eksempel var jeg innom Kverneland på Steinkjer etter oljefilter nylig, tenkte samtidig jeg skulle få et glimt av den nye Lagunaen - joda, den sto der den - bortgjemt i en krok bak en større bil - helt usynlig fra inngangspartiet -så jeg fikk et glimt av den ja, men dett var liksom dett. Jeg kom meg ut av butikken før jeg lekket noen gloser denne gangen hmm La heller ikke merke til noen annen Renault der inne, men jeg saumfarte ikke.

Tråkker Volvo "noen" på tærne og skviser Renault ut av butikkene eller...  tongue 
...eller funker ikke Renault Nordic og norges-avdelingen så godt, entusiastisk og smidig som den burde?
For eksempel har det ikke kommet noen flere nyhetsbrev fra den kanten, ei heller er forhandleroversikten på renault.no oppdatert vedr. forhandlere.....

Noen som vet om flere forhandlere som har kuttet ut Renault etter årsskiftet ? - eller noen nye som har startet med Renault ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Jeg har dessverre sluttet medstartsperrejobber og kan ikke hjelpe hverken via telefon eller melding **
**Grunnet travle tider på andre fronter er jeg lite tilgjengelig her inne, beklager dette**
2000 Grand Espace V6 3.0 24v Initiale - 1980 Alpine A-310 V6 2.5 Turbo - 1981 Renault 30 TX V6 Inj

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 0 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB