FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

Doner til driften av RenaultBiler.no

RenaultBiler drives på et idealistisk grunnlag og genererer ingen økonomiske inntekter. Dette betyr at både leie av webhotell, avgift for domener osv betales av private (egne) midler. Dette er i tillegg til utallige timer med arbeid for å utvikle og drifte selve nettstedet. Alt dette har selvfølgelig basis i eget initiativ og entusiasme.

Allikevel åpner vi nå for muligeten til at også du som benytter RenaultBiler.no kan bidra ved å donere en slant som puttes inn på "driftskontoen" for å sikre videre drift og fornying. Det er viktig å understreke at dette selvfølgelig er 100% frivillig, og du er fortsatt like hjertelig velkommen til å bruke nettstedet selv om du ikke bidrar med noen kroner. Et lite bidrag vil imidlertid bli satt umåtelig stor pris på og inngår i en slags felles dugnad for å holde videre liv i nettstedet, det er mange som har spart endel penger gjennom informasjon fremskaffet på dette forumet! Hvilket beløp du ønsker å gi velger du selv, alt mellom 50 til 300 kroner har blitt et slags normal-estimat men dette er helt opp til hver enkelt. Som takk for ditt bidrag vil din brukerprofil på RenaultBiler Forum få VIP status. Dette er IKKE for å sette brukere i ulike båser, men rett og slett forumets honnør til de som gir litt !

Dersom du ønsker å gi litt, har vi valgt å tilby betalingsløsningen PayPal. Denne er kort fortalt slik at du betaler til mottakers epost-adresse (i vårt tilfelle: paypal@renaultbiler.no). Dersom du har en PayPal konto selv, benytter du denne ved betaling, hvis ikke velger du bare å betale med kredittkort (Visa, Mastercard etc.) Løsningen er veldig trygg, PayPal er et av verdens mest brukte betalingsformidlere på nettbaserte tjenester.

Du kan også donere ved å overføre ønsket beløp til konto 97103671845 - det er da viktig å merke innbetalingen med ditt brukernavn på forumet samt at betalingen gjelder donasjon til RenaultBiler.no slik at brukerprofilen din på forumet kan oppgraderes til VIP status. Sender du en PM eller epost med betalingsinformasjon oppgraderes VIP status relativt raskt.

Bruker du PayPal knappen nederst på denne siden oppgraderes brukerprofilen din til VIP status automatisk når PayPal transaksjonen er fullført. Dette betinger at du er innlogget når du klikker på knappen.

Ønsker du å gi litt til videre drift ? Overfør ønsket beløp til konto eller bruk denne PayPal knappen. NB: Beløpet du donerer vil aldri være tilgjengelig for andre brukere.

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB